Kategoriler
İmsiad Haberler

İMSİAD Yönetim Kurulu Toplantımız

2021 Mart ayı TUİK konut satış verilerinin değerlendirerek başladığımız haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantımızda, geride bıraktığımız Şubat ayından fazla, ancak 2020 Mart ayından az ipotekli satış görmemiz ve inşaat malzemelerindeki fiyat artışları nedeniyle, 200’ü aşan alt sektörü barındıran inşaat sektörünün bir destek paketi beklentisi olduğunu yazılı olarak arz etmeye,
-ekspertiz raporlarında gene olarak ve bankalar arası kriter farklılıkları olmasının yarattığı sorunların incelenmesi için Üyelerimize sorun ve önerilerinin sorulmasına,
-25.02.2021 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde katıldığımız hafriyat toplantısında sunduğumuz raporun akıbetinin takip edilmesi için, Hafriyat Komisyonumuz ile bu hafta toplanılmasına karar verilmiştir.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Uludağ Üniversitesi ile Paydaş Olduğumuz Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro Hibe Projesi Açılış Toplantımıza Katıldık

Uludağ Üniversitesi ile Paydaş Olduğumuz Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro Hibe Projesi Açılış Toplantımıza Katıldık şeridi ve şu metinle paylaşır mısınız: Peşi sıra gelen covid 19 dalgalarının dünyayı ve ülkemizi etkisi altına aldığı günümüzde, bahanelere prim vermeden inşaat sektörü olarak, üretmeye, istihdama devam ediyoruz. Bugün de burada işbirliği protokolümz olmasından memnuniyet duyduğumuz Uludağ Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro hibe projesinin açılış toplantısı için toplanmış olmaktan duyduğumuz memnuniyeti özellikle paylaşmak isterim.
Zor günlerden geçtiğimiz böylesi bir dönemde bu hibe projesi ile, derneğimize, inşaat sektörüne, Bursamıza ve Uludağ Üniversitemize duyulan teveccüğden son derece gurur duyduk.
Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü olan İMSİAD olarak, en çok önem verdiğimiz konular arasında yer alan eğitim, üniversite sanayi işbirliği ve iş sağlığı ve güvenliği konularının hepsini birarada bulunduran Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro hibe projesini son derece önemsiyoruz.
Ülkemiz ve sektörümüzün gündeminden iş kazalarını çıkarana kadar, bu konu hakkındaki hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro hibe projesi ile Bursamıza ve sektörümüze kazandırılacak olan dijital eğitim merkezinin insanlara beş duyularından birini kaybetmeyi güvenli bir ortamda deneyimleterek iş kazaları konusunda farkındalık yaratması ve diğer bilinçlendirici çalışmalarının önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz.
Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro hibe projesi için değerli katkılarından ötürü, sayın rektörümüze, proje koordinatörlüğündeki Nurettin Yamamkaradeniz, Hüdayi Taşcı ve Mehmut Sami Döven hocalarımıza, dijital eğitim merkezinin inşaatına destek veren değerli hayırsever üyelerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor, projenin hayırlı olmasını diliyoruz.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Uludağ Üniversitesi Rektörü sn. Ahmet Saim Klavuz’a ziyaret

IMSİAD Başkanımız sn. Mustafa Andıç, Taahhüt Komisyonu Başkanımız sn. İbrahim Cem Oflaz, Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz sn. Osman Kalaycı ile birlikte, işbirliği protokolümüz olan Uludağ Üniversitesi rektörü sn. Ahmet Saim Klavuz’u ziyaret ettiler. Ziyaretimizde rektör danışmanı sn. Adem Doğangün da hazır bulundular. Kendilerine ev sahiplikleri ve konularına hakimiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı sn. Davut Gürkan’a ziyaret

İMSİAD Başkanımız sn. Mustafa Andıç, İMSİAD Başkan Yardımcıları sn. Mehmet Kurt ve sn. Idris Havuz, Taahhüt Komisyonu Başkanımız sn Ibrahim Cem Oflaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa Il Başkanı sn. Davut Gürkan’ı ziyaret ederek, Bursa ve ülkemiz inşaat sektörünü istişare ettiler. Toplantımızda, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Üyemiz sn. Murat Demir ile İmar Komisyonu Üyesi ve Üyemiz sn. Murat Evke de bizleri yalnız bırakmadılar.