Kategoriler
İmsiad Haberler

İMSİAD Medya Komisyonu

IMSİAD Medya Komisyonumuz bugünkü toplantısında inşaatta dijitalleşmenin söylemden eyleme geçebilmesi için katma değerli yazılımlar geliştiren sn. Ömer Akın ( @imperium.app ) ve sn. Dilek Türkmen ( @d_turkmen )’i konuk etti. Sektörümüz için birbirinden değerli çalışmalar geliştiren değerli katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz. 

Kategoriler
İmsiad Haberler

İMSİAD Yönetim Kurulumuz

İMSİAD Yönetim Kurulumuzun haftalık olağan toplantısında; Medya Komisyonumuzun çalışmaları neticesinde, Bursa’mızı inşa eden değerli Üyelerimizin ve kamu yararının esas alacağı yeni dijital süreçleri hayata geçirmeye karar verdik.İMSİAD Yönetim Kurulumuzun haftalık olağan toplantısında; Medya Komisyonumuzun çalışmaları neticesinde, Bursa’mızı inşa eden değerli Üyelerimizin ve kamu yararının esas alacağı yeni dijital süreçleri hayata geçirmeye karar verdik.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Üyemiz Kule Yapı Denetim Ziyaretimiz

IMSİAD Başkanımız sn. Mustafa Andıç ve IMSİAD Başkan Yardımcılarımız sn. Şeref Demir ve sn. Idris Havuz, ile Yonetim Kurulu Uyemiz sn. Murat Ay ile Uyemiz sn. Olgun Altun’u (Kule Yapı Denetim) ve Yapi Denetim Birligi Bursa Şubesi Başkanı sn. Oktay Altun’u ziyaret ettik. Yapı denetim alanında müteahhitler ve yapı denetim firmalarının beklentilerinde orta nokta arayışını masaya yatırdık. Düşük metrekareli işlerde müteahhitten açıktan para istendiği ve şantiyeye denetime gelinmek istenmediği ve 8 kattan sonra gökdelenlerle aynı sınıfta sayılmasının maliyeti çok arttırdığı sorunlarımızı paylaştık. Yapı denetim firmalarının da inşaat ruhsatı alınmış ancak inşaata başlanmamış işlerin onları kilitlediğini, kura önceliğinin inşaatın olduğu ilçedeki yapı denetimcilere verilmesi konularını paylaştılar. Tüm bu konuların ortak paydaya kavuşturulmasından ve bir metinde uzlaşmaktan son derece memnunuz.
Kendilerine kabulleri ve sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Mudanya Için Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünü Ziyaretimiz

Bursamızın güzide ilçelerinden Mudanya için guzide kurumlarımızdan Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettik. Ziyaretimize katılan Mudanya Belediyesi Baskan Yardımcısı sn. Nisa Kartaltepe Başkanlığındaki Mudanya Belediyesi heyetine ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü heyetine yapıcı ve bilgilendirici sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

Kategoriler
Uncategorized

Vali Yardımcımız sn. Mustafa Özsoy’u Ziyaretimiz

Sektörümüzün değerli paydaşlarından harfiyatcilarin sorunları konusunda Bursa Vali Yardımcımız sn. Mustafa Özsoy’u ziyaret ettik. Sayın Valimize kıymetli kabulleri ve verdikleri değerli bilgiler için şükranlarımızı sunuyoruz.

Kategoriler
İmsiad Haberler

Bakanımız Sn. Hakan Çavuşoğlu’nu Misafir Ettik

Gecmiş Dönem Başbakan Yardımcımız, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Sn. Hakan ÇAVUŞOĞLU’nu Derneğimizde ağırladık. Kendilerine teşrifleri ve verdikleri değerli bilgiler şükranlarımızı sunuyoruz.